logo roled profesional

Marci comercializate

logo creeCree conduce revoluţia iluminatului cu LED astfel încât tehnologia clasică de iluminat a fost depăşită de iluminatul cu LED ecologic datorită eficenţei energetice.
În primul rând a creat Led-ul albastru adus pe piaţă în 1989, iar astăzi modelul Cree XLamp a depăşit industria prin luminiozitate şi eficienţă. XLamp au fost primele LED-uri din clasa de iluminat general folosite în diverse domenii (birouri, corpuri de plafoane, iluminat stradal etc.). În plus, Cree a introdus un nou nivel de performanţă pentru ecrane video şi iluminmat decortativ. www.cree.com.

logo samsungSamsung Electronics este un líder global în tehnologie, deschizând noi posibilitâţi pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare şi descoperire, Samsung transformă lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, electrocasnicelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor şi soluţiilor LED. Samsung deţine un număr de 270.000 de angajaţi în 79 de tări, cu vânzări anuale de 187,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.samsung.com.

logo LGLG Electronics este un brand recunoscut la nivel global, oferind soluţii complete de iluminat cu LED-uri pentru a sprijini, în mod eficient şi ecologic, o gamă largă de cerinţe de iluminat.
LG Electronics este un producător de încredere, decicat livrării de produse de calitate, dar şi de servicii, fiind un lider global în inovaţie. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.lg.com.

logo epistarÎn 1996, o mână de vizionari au fondat Epistar pentru a revoluţiona era LED-urilor, cu zeci de ani înainte ca solidul domeniu al iluminatului să devină sursa comodă şi anticipată de azi a iluminatului. Cunoştinţele de prima mână şi perspectiva au permis ca Epistar să urmărească producţia de vârf şi inovaţia în inginerie şi cu experienţa acumulată şi capacitatea expansivă, Epistar este pe primul loc în lume ca şi furnizor. Epistar a colaborat deja cu cele mai cunoscute branduri din lume, popularizând aplicaţiile LED pe telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, etc. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.epistar.com.

logo bridgeluxBridgelux este un lider inovator în Solid State Lighting, cu un accent clar pe iluminarea generală. Filozofia de inovare a condus la mai multe tehnologii pe platformă care oferă performanţa de lider de clasa al lanţului valoric de iluminat cu o structură de cost construită pentru a permite revoluţia iluminatului cu LED. La nivel de cip, Bridgelux a fost primul care a devoltat un proces de producţie în masă de creştere a cip-urilor cu LED pe subtraturi de siliciu, permiţând o scădere de cost substanţial la nivel de iluminat cu LED. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.bridgelux.com.

logo sharpSharp este dedicat îmbunătăţirii vieţii oamneilor prin utilizarea de tehnologii avansate şi un angajament pentru inovaţie, calitate, valoare şi design. Sharp a croit întodeauna treseul folosind tehnologii de la Ultra HD, la tehnologie IZGO, la soluţii de MFP premiate, la cele mai recente condiţii de iluminare cu LED. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.sharp.com.

banner-bot

logo bridgelux logo cree logo LG logo epistar logo nichia logo samsung logo sharplogo-duracell